Sport

BRAȘOV. Alex Mateiu, O VARIANTĂ?! Marian Copilu e născut în cartierul Tractorul, dar…

 

Conducerea FC Brașov dorește ca Alexandru Mateiu, mijlocașul ex-„stegar” care nu ar mai intra – la Universitatea Craiova – în vederile antrenorului Laurențiu Reghecampf pentru partea a doua a sezonului, să vină să ajute echipa antrenată de Călin Moldovan să evite retrogradarea din Liga 2.

Este, însă, greu de crezut ca Mateiu să accepte să joace până în vară la FC Brașov, sub formă de împrumut, având în vedere că multe formații din primul nostru eșalon, dar și din străinătate sunt interesate de serviciile sale.

Altfel, se știe că noul președinte al celor de la Universitatea Craiova, Marian Copilu, este născut în orașul de la poalele Tâmpei (primarul Allen Coliban l-ar fi ofertat pentru a prelua conducerea FC Brașov, dar…), însă, așa cum a aflat Pro Sport, părinții săi sunt olteni, de loc din Făurești, județul Vâlcea, tatăl său fiind un fan înfocat al Craiovei Maxima. 

Acum se așteaptă ca, după o discuție cu „Reghe”, Marian Copilu să decidă ce jucători va trimite la FC Brașov.

P.S. La Universitatea Craiova sosește Alex Chipciu, de la CFR Cluj, prin mijlocirea lui Copilu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] vorba despre Marian Copilu, născut în cartierul brașovean Tractorul, care a demisionat de la CS Universitatea […]

1 an în urmă

[…] Craiova. Nici acum nu uită experiența înlocuirii sale cu Mirel Rădoi. Între timp, și Marian Copilu a demisionat din funcția de manager general al grupării oltene. A invocat probleme de familie. El […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare