Sport

Ionel Ganea știe ce va face Edi Iordănescu după Euro 2024 / Cine va deveni selecționer

Ionel Ganea știe ce va face Edi Iordănescu după Euro 2024.

Antrenorul brașovean de fotbal este de părere că selecționerul nu-și va prelungi contractul cu FRF, scadent după încheierea turneului final din Germania.

„Cred că n-a semnat prelungirea până acum, pentru că va pleca în ţările calde. Are ofertă de la arabi şi poate s-a şi înţeles cu ei”, a declarat Ionel Ganea, pentru sportpesurse.ro.

Nu demult, în mass-media sportivă s-a vehiculat că Edi Iordănescu are o ofertă de la Al-Ahli Jeddah, una dintre echipele de prim-plan din Arabia Saudită, cu un salariu stagional de 5 milioane de dolari.

Ionel Ganea știe ce va face Edi Iordănescu după Euro 2024

În privința celui care ar putea să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu la conducerea tehnică a primei reprezentative, în cazul în care acesta va pleca după Euro 2024, Ionel Ganea a relatat pentru sursa citată: „Am trei nume pentru voi: Gică Hagi, Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu. Ca Federaţie, dacă vrei să faci treabă cu echipa naţională, investeşti. Dai şi 1 milion de dolari salariu, nu te uiţi la bani, e vorba de echipa naţională, totuşi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button