Sport

Brașoveanul Ionel Ganea l-a făcut praf pe Gică Popescu: „E «fiert» pe «cașcaval»”

Brașoveanul Ionel Ganea l-a făcut praf pe Gică Popescu: „E «fiert» pe «cașcaval»”.

Lui Ionel Ganea nu i-a picat bine că n-a fost invitat, nici măcar ca spectator, la meciul de retragere al „Generației de Aur”.

„Ganezul” are 45 de selecții și 19 goluri la prima reprezentativă de fotbal a României. La Euro 2000, el a marcat din penalty, în ultimul minut de joc, în poarta Angliei, ducându-i pe „tricolori” în sferturile de finală ale competiției.

Ganea s-a luat de președintele Farului Constanța, întrucât a fost unul dintre organizatorii acestui eveniment important pentru „Generația de Aur”.

Brașoveanul Ionel Ganea l-a făcut praf pe Gică Popescu

„Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai banii. Dacă ies lovele, eşti prietenul lui cel mai bun. Dacă nu, eşti un mare duşman! N-ar strica să aflaţi, de exemplu, că firma care vinde acum tricourile pentru eveniment e a lui şi a fiicei lui. Eu aşa ştiu! E «fiert» pe «caşcaval»! Aş putea să zic mai multe despre Popescu, dar mă abţin, deocamdată. Am văzut, de exemplu, ce mare afacerist e cu Şcoala lui de fotbal de la Craiova. Un eşec total! Câte zeci, sute de talente s-au pierdut inutil acolo!… Părerea mea e că majoritatea celor care vor fi pe teren vor încasa şi ceva bănuţi, că nu vin degeaba. Sunt, probabil, nişte contracte în spate, cu sume diferite de la om la om. Ştiţi cum e asta că nici nu bagă în seamă pe nimeni dintre o grămadă de internaţionali importanţi care trebuiau să fie acum pe listă? Ca şi cum FRF ar ignora istoria echipei naţionale şi n-ar mai invita niciun fost jucător la partidele reprezentativei! Cum a ajuns Popescu să vorbească şi să stabilească el în numele tuturor?”, a declarat Ionel Ganea, conform sportpesurse.ro.

Brașoveanul Ionel Ganea l-a făcut praf pe Gică Popescu

Acum antrenor, fostul fotbalist de la FC Brașov, VfB Stuttgart sau Volwerhampton a mai spus: „Poţi să-l compari pe Popescu cu Hagi, inclusiv la calitate umană? Niciodată! Hagi e un mare sufletist şi ajută pe toată lumea, când are ocazia. Sunt nenumărate cazuri de foşti colegi pe care Hagi i-a sprijinit şi i-a respectat întotdeauna. Inclusiv pe Popescu! Păi, cine l-a mai angajat după ce a ieşit din puşcărie? Hagi! Nu degeaba i se spune «Regele», fiindcă e şi un om cu o inimă imensă. Duceţi-vă şi uitaţi-vă şi prin bisericile din Constanţa, să vedeţi câte donaţii a făut Hagi pe-acolo!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button