Sport

Ion Țiriac – la Primăria Brașov

Ion Țiriac – la Primăria Brașov.

Din informațiile noastre, cunoscutul om de afaceri s-ar afla la această oră la Primăria Brașov. Ion Țiriac ar discuta cu primarul Allen Coliban (și) pe tema patinoarului pe care-l va construi fundația sa în orașul de la poalele Tâmpei – Detalii, AICI.

Ion Țiriac – la Primăria Brașov. Noul patinoar este absolut necesar în dosarul de înscriere pentru candidatura Brașovului la organizarea Jocurilor Olimpice de tineret 2028 – ediția de iarnă.

Se știe, Țiriac a practicat în tinerețe hochei de performanță, înainte de a trece la tenis. Născut pe 9 mai 1939 la Brașov, el a fost component al lotului României, participant la Jocurile Olimpice de la Innsbruck (1964), dar și la Campionatele Mondiale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Primăria Brașov a publicat lista proiectelor sportive eligibile pentru finanțare nerambursabilă prin Ghidul de finanțare aprobat de Consiliul Local. […]

multumit
11 luni în urmă

Oare trebuie sa dea …ceva..? Linistiti-va, ma refeream la explicatii despre fapta lui buna!

11 luni în urmă

[…] din București, conform wowbiz.ro. Cei doi au mai fost văzuţi împreună și de Florii, când Ion Țiriac a organizat o petrecere a miliardarilor în Poiana Brașov. Potrivit presei mondene, tânăra cu […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare