Sport

Unde va fi construit patinoarul lui Țiriac în Brașov / Și primarul Coliban are interes

Unde va fi construit patinoarul lui Țiriac în Brașov.

Scriam la începutul anului despre intenția omului de afaceri Ion Țiriac de a „ridica” un patinoar la Brașov – detalii, AICI. Acum avem date noi despre obiectivul sportiv ce va fi construit pe modelul patinoarului de la Otopeni al fostului hocheist și tenisman.

Unde va fi construit patinoarul lui Țiriac în Brașov. Surse autorizate ne-au informat că amplasamentul va fi în Parcul Tractorul, la vreo 200 de metri distanță de Patinoarul Olimpic. Lucrările vor începe în vară și vor dura câteva luni. După ce construcția se va finaliza, patinoarul va intra în administrarea Primăriei Brașov.

Aceleași surse ne-au precizat că și primarul Allen Coliban are un interes în finalizarea cât mai rapidă a patinoarului finanțat de Țiriac. Acolo ar urma să se desfășoare (și) competiții de curling. Precum și antrenamentele diverselor echipe de club, dar și ale loturilor naționale. Se știe, edilul-șef al Brașovului este unul dintre cei mai buni jucători de curling din România – foto.

Nu în ultimul rând, acest nou patinoar este important pentru România în perspectiva depunerii candidaturii județului Brașov pentru organizarea Jocurilor Olimpice pentru tineret – ediția de iarnă 2028. Potrivit autorităților, Brașovul ar avea șanse considerabile de a fi votat la CIO pentru găzduirea evenimentului.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
1 an în urmă

Coli-ban,campion la cur-linge!

Barbu Gh.
1 an în urmă

DE CE ÎN PARC??? SĂ CUMPERE TEREN ȘI SĂ-L FACĂ ÎN RĂSĂRITUL, ÎN RULMENTUL, NU ÎN PARC!!!

1 an în urmă

[…] Din informațiile noastre, cunoscutul om de afaceri s-ar afla la această oră la Primăria Brașov. Ion Țiriac ar discuta cu primarul Allen Coliban (și) pe tema patinoarului pe care-l va construi fundația sa în orașul de la poalele Tâmpei… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare