Sport

Încă o stranieră la Corona Brașov

Încă o stranieră la Corona Brașov

În ciuda bugetului pe care managerul Alexandru Dedu îl consideră „la limita supraviețuirii” în Liga Națională de handbal feminin, Corona Brașov a mai transferat o jucătoare de top, începând din vară. Asta deși promovarea nu s-a realizat, deocamdată.

Încă o stranieră la Corona Brașov. Este vorba de Matea Pletikosic, de la Buducnost Podgorica. Are 24 de ani și joacă pe poziția de centru. Este născută în Croația, dar a decis să evolueze pentru reprezentativa Muntenegrului.

Și Alexandru Dedu a afirmat că vor mai fi aduse jucătoare de valoare. În schimb, el a infirmat, încă o dată, că antrenorul spaniol Carlos Viver va sosi la Corona Brașov din vară (Detalii, AICI). El îi acordă credit total lui Alin Bondar, susținut – se știe – și de primarul Allen Coliban. Cum nu iese fum fără foc, rămâne de văzut ce se va întâmpla…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Matea Pletikosic, născută pe 24 aprilie 1998, se antrenează cu lotul Coronei, așteptând cu nerăbdare începerea Ligii Naționale de handbal feminin. Ea a menționat că este fericită că se află la Brașov: „Totul e bine, îmi place orașul, îmi… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare