Sport

Carlos Viver ar fi semnat – deja – cu Corona Brașov / Update. Ce a spus impresarul Rodrigo Fidalgo

Carlos Viver ar fi semnat -deja – cu Corona Brașov.

Surse din cadrul grupării Rapid București ne-au precizat că, se știe în Giulești, Carlos Viver ar veni „principal” la echipa de handbal feminin brașoveană din vară. Asta deși, la momentul actual, nu se poate spune că echipa „galben-albastră” este promovată 100% în Liga Națională de handbal feminin. Din informațiile „vișinii” aflate, Viver ar veni la Corona împreună cu David Ginesta, secundul său și antrenor cu portarii. Este posibil să fie transferate și o serie de jucătoare spaniole, în frunte cu Alicia Fraga Fernandez.

Carlos Viver ar fi semnat – deja – cu Corona Brașov

E interesant de aflat cât ar câștiga antrenorul spaniol în cazul sosirii la clubul susținut financiar de Primărie. În prezent, la Rapid, formație ce se remarcă în Liga Campionilor, are un salariu lunar de 10.000 de euro.

În orice caz, Viver este un antrenor „scump”. Rămâne de văzut din ce surse va fi plătit, având în vedere că Alexandru Dedu, managerul sportiv general al Coronei Brașov, a spus că bugetul primit pentru anul 2023 asigură numai menținerea echipei de handbal în Liga Națională. Bineînțeles, doar în cazul în care va promova.

La Rapid București, așa cum a precizat mass-media sportivă centrală, ar veni danezul Kim Rasmussen antrenor principal.

Apropo, ce se va întâmpla cu Alin Bondar în cazul în care ar reuși promovarea și ar fi înlocuit la Corona Brașov cu Carlos Viver?!… Mai ales că, se știe, primarul Allen Coliban și „grupul de la Cluj” i-au ținut partea în „războiul” avut cu Radu Miclăuș, fostul director al CSM Corona – Remember, AICI.

Update. Impresarul Rodrigo Fidalgo a reacționat în social-media în urma informației că antrenorul Carlos Viver ar putea sosi la Corona Brașov din vară: „Nu am de gând să fac polemică, dar să știți că Viver este un mare profesionist. Nu își bate joc de nimeni. Are contract cu Rapid și doar cu Rapid”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] antrenată de Alin Bondar a câștigat clar partida de astăzi cu CSM Galați, codașa Ligii Naționale de handbal […]

1 an în urmă

[…] încă o dată, că antrenorul spaniol Carlos Viver va sosi la Corona Brașov din vară (Detalii, AICI). El îi acordă credit total lui Alin Bondar, susținut – se știe – și de primarul […]

1 an în urmă

[…] Despre antrenorul spaniol am relatat că ar veni la Corona Brașov din vară – Detalii, AICI. S-a vehiculat și că este dorit în funcția de selecționer al echipei naționale a Angolei. […]

Back to top button