Sport

În apărarea lui Ionel Ganea / Care e „Generația de Aur” în opinia lui Alin Stoica

În apărarea lui Ionel Ganea.

Alin Stoica a comentat declarația „Ganezului”, care l-a criticat dur pe Gică Popescu pentru faptul că n-a fost invitat la meciul de retragere al „Generației de Aur” – Detalii, AICI.

„Văd că se face atâta circ media pe ideea organizării acestui eveniment. Dar sunt și eu curios să aflu ce oare i-ar spune un tată unui copil, cu care s-ar duce pe stadion, în momentul în care copilul îl întreabă ce a câștigat această generație de i se organizază un astfel de eveniment? Eu știu că «Generațiile de Aur» sunt cele care câștigă primul loc sau vreo medalie pe la vreun campionat european sau mondial. Hai să ne uităm la vecinii noștri. Turcia – locul 3 la CM, Bulgaria semifinalistă la CM, Grecia câștigătoare de campionat european, iar România? Nimic! Facem acum nuntă și atâta circ pentru cine? Pentru niște fotbaliști care au câștigat niște meciuri? Voi știți care e cu adevărat generația de aur a fotbalului românesc? Steaua 86. Generația aia a luat Cupa Campionilor și Supercupa Europei. Iar cu asta am spus tot!”a declarat Alin Stoica, conform ProSport.

În apărarea lui Ionel Ganea

„Tot respectul pentru Ionel Ganea. A fost un mare atacant al României și al Naționalei și uitați că a avut curajul să le spună direct multe lucruri! Foarte bine a procedat «Ganezu‘». Bravo, «Ganezule», că ai avut curaj. Nu ai cum să nu îl chemi și pe el. «Ganezu‘» nu a trecut ca gâsca prin apă pe la Națională și e normal să îl doară că nu a fost invitat și el. Ionel Ganea este un om cu personalitate. Pe nea Piți de ce nu l-au chemat? A, nu au uitat ce i-au făcut lui nea Piți înainte de EURO 2000? Se știe foarte bine cine sunt cei care l-au lucrat pe nea Piți. Mă așteptam să iasă și Mutu, și Chivu să le spună și ei vreo două vorbe ăstora, așa cum a făcut Ionel Ganea”a mai spus Alin Stoica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button