Sport

Hyperion Brașov – medalii la Naționalele de poliatlon

Medalii la Naționalele de poliatlon

Clubul Hyperion Brașov s-a întors cu o medalie de aur, una de argint și una de bronz de la Campionatele Naționale de poliatlon copii. Acestea au avut loc la Tg. Mureș, în week-end.

Medaliile au fost cucerite de Smaranda Crainic (11 ani), campioană națională de poliatlon în proba de 50 m liber și vicecampioană la ștafeta de 4 x 50 liber la categoria ei de vârstă, în vreme ce Fekete Petra s-a clasat pe locul trei la 50 m bras.

Sportivii antrenați de Szasz Szilard au avut și alte rezultate bune, majoritatea intrând în top 10.

„Aceste rezultate sunt o motivație majoră pentru cei mici, aflați la începutul carierei lor. Pentru mine, este o mândrie. Mai ales că știu cât lucrez, împreună cu colegii mei și cât de mult ne străduim sa facem treabă bună în cel mai inteligent mod posibil. Atât din punct de vedere metodic, tactic, fizic, cât și psihic. Am putea crește și mai mulți sportivi care să aducă medalii Brașovului la natație, pornind de la copii și cadeți. Toți sportivii noștri au reușit sa își imbunătățească timpii la majoritatea probelor”, a declarat antrenorul Szasz Szilard.

Clubul Hyperion a început să participe la Campionatele Naționale din 2020, iar în acești doi ani a adus cinci titluri naționale, cu patru sportivi diferiți.

„Este o mare bucurie pentru întreaga echipă de la Hyperion. La clubul nostru sunt mulți copii de perspectivă, dornici să facă sacrificii pentru a putea face performanță în natație. Noi suntem aici să îi susținem cât putem de mult pentru a intra în categoria celor mai buni înotători din țară și nu numai. Noi am avut rezultate bune și în concursuri internaționale, cum s-a întâmplat acum o lună la Budapesta. Miercuri vom pleca la Campionatul Național de cadeți, unde sperăm, de asemenea, să obținem rezultate cât mai bune posibil”, a mai spus Szasz Szilard.

Rezultalele complete obținute de Hyperion la Campionatul Național de la Târgu Mureș

Crainic Smaranda
– Campioană națională de poliatlon în proba de 50 m liber.
– Vicecampioană la ștafeta de 4 x 50 liber
– Locul 4 la ștafeta de 4 x 50 mixt
– Locul 6 la 50 m spate.
– Locul 10 la 200 m mixt

Fekete Petra
– Locul 3 la 50 m bras
– Locul 4 la 50 m liber

Coman David
– Locul 8 la 200 m mixt
– Locul 10 la 200 m liber

Ambrus Dalma
 – Locul 7 la 50 m bras

Keller Nicholas
– Locul 5 la 50 m bras

La competiție au mai participat: Rareș Butufei și Alexa Buleu (11 ani) și Păltinișanu Luca, Humă Vlad, Avădani Teodora, Pîrvan Ana, Dascălu Antonia (10 ani).

Medalii la Naționalele de poliatlon


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare