Sport

Horia Popa (SR Brașov): „Este un moment foarte important al clubului”

Horia Popa, managerul grupării SR Brașov, a vorbit despre situația echipei fanilor stegari, aflată pe ultimul loc în play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3, cu doar 9 puncte acumulate.

„În momentul acesta, suntem datori tuturor celor care sunt alături de echipa asta și în mod special suporterilor. Fanii noștri au dreptate, am fost sustinuți indiferent de rezultate, vreme, joc, divizie sau adversari și este de înteles ca ei să fie supărați. Echipa nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, dar avem încredere că în perioada următoare lucrurile se vor regla. Suntem cu toții încrezători în jucători și staff și tragem mari speranțe că vor apărea și rezultatele pozitive. Vom analiza parcursul echipei de până acum și vom încerca să pregătim strategia potrivită pentru meciurile următoare. Este un moment foarte important al clubului și trebuie să fim uniți și încrezători în șanșele noastre”, a spus Horia Popa.

De asemenea, Horia Popa i-a rugat pe fani să fie în continuare să fie alături de băieți: „Suntem datori și vom face tot posibilul să ieșim din situația asta. Meciul de sâmbătă sperăm să ne aducă primul succes din play-out și să ne dea speranțe pentru etapele următoare”.

SR Brașov va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu Ciucaș Tărlungeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare