Sport

Liga 3. SR Brașov tremură pentru menținere / Kids Tâmpa a furnizat surpriza

Liga 3 la fotbal. Astăzi, în Seria a 5-a, SR Brașov a remizat în deplasarea de la Tg. Secuiesc, scor 1-1 (1-1). Echipa fanilor stegari a jucat în inferioritate numerică din minutul 70, după ce Lemac a văzut cartonașul roșu.

Astfel, SR Brașov ocupă în continuare ultimul loc în play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3, cu 9 puncte acumulate, și șansele de rămânere în acest eșalon se împuținează dramatic. Sepsi 2 Sf. Gheorghe, prima echipă deasupra liniei, are 22 de puncte.

Într-un alt meci din play-out, Viitorul Curița a câștigat cu Ciucaș Tărlungeni, 2-0.

În play-off-ul Seriei a 5-a din Liga 3, Olimpic Zărnești a pierdut pe teren propriu, neașteptat, cu Kids Tâmpa Brașov, scor 0-2. Oaspeții au urcat la 39 de puncte, în timp ce echipa antrenată de Mihai Stere a rămas la 43 p. În celălalt meci, AFC Câmpulung Muscel (51 p) a câștigat la Râșnov, 2-1 cu Olimpic Cetate (37 p), și este ca și prezentă în faza viitoarea a competiției, ce duce către Liga 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare