Sport

George Scripcaru și Adrian Veștea promit un amplu proiect de infrastructură sportivă în Bartolomeu / Stadion cu 18.000 de locuri și arenă de atletism lângă Sala Polivalentă / Discuție cu Helmuth Duckadam privind renașterea fotbalului în Brașov

George Scripcaru și Adrian Veștea promit un amplu proiect de infrastructură sportivă în Bartolomeu.

George Scripcaru, nominalizatul alianței PNL-PSD pentru funcția de primar al Brașovului, și Adrian Veștea, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Brașov la alegerile din 9 iunie, au efectuat, astăzi, o vizită de lucru pe șantierul Sălii Polivalente. Acesta este un proiect esențial în cadrul strategiei de dezvoltare a zonei metropolitane și de promovare a sportului și culturii, el fiind demarat de George Scripcaru în ultimul său mandat de primar.

Lucrările la Sala Polivalentă sunt realizate în proporție de 30%, acestea fiind programate să se încheie în toamna anului viitor. Investiția este de 356.735.894,75 lei, inclusiv TVA, și este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

George Scripcaru a precizat, încă o dată, că și în cadrul acestui proiect primarul Allen Coliban (USR) și-a arogat merite care nu-i aparțin, amintind cum acesta a criticat vehement investiția când era în opoziție.

George Scripcaru și Adrian Veștea promit un amplu proiect de infrastructură sportivă în Bartolomeu

Altfel, împreună, liberalii George Scripcaru și Adrian Veștea vor construi o adevărată zonă destinată sportului în Bartolomeu.

Potrivit informațiilor noastre, cei doi au decis promovarea unui plan care să includă, în vecinătatea Sălii Polivalente, un stadion destinat, în special, fotbalului, cu aproximativ 18.000 de locuri – conform normelor FIFA și UEFA, dar și o arenă de atletism.

„Brașovul va avea, astfel, la Bartolomeu, cea mai mare bază sportivă din țară”, ni s-a transmis. Probabil, va exista, în acest sens, o colaborare și cu Universitatea Transilvania, dar și cu Ministerul Educației, prin CSS Brașovia.

Discuție cu Helmuth Duckadam privind renașterea fotbalului în Brașov

Tot astăzi, George Scripcaru și Adrian Veștea s-au întâlnit cu Helmuth Duckadam, legendarul portar al Stelei, eroul de la Sevilla -1986, când „roș-albaștrii” au cucerit Cupa Campionilor Europeni în fața Barcelonei.

George Scripcaru și Adrian Veștea promit un amplu proiect de infrastructură sportivă în Bartolomeu | MyTex.ro
George Scripcaru și Adrian Veștea promit un amplu proiect de infrastructură sportivă în Bartolomeu / Stadion cu 18.000 de locuri și arenă de atletism lângă Sala Polivalentă / Discuție cu Helmuth Duckadam privind renașterea fotbalului în Brașov 10

Cu această ocazie, Helmuth Duckadam i-a înmânat lui George Scripcaru o minge, transmițându-i să facă tot posibilul pentru ca fotbalul brașovean să renască. Se știe, în „domnia” lui Allen Coliban, gruparea FC Brașov a fost dezafiliată de către FRF, din cauza datoriilor, iar Municipalitatea trebuie să recupereze un puhoi de euro, bani care, așa cum au decis instanțele de judecată, au fost dați nelegal – Detalii, AICI.

În altă ordine de idei, George Scripcaru are în vizor reluarea proiectului construcției unui nou patinoar și a unui bazin de înot în Parcul Tractorul, abandonat în timpul administrației USR-Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
17 zile în urmă

I a apucat hărnicia, mincinoșii satului, apoi 4 ani nu i mai vezi,că s ocupați cu afacerile de partid!

Barbu Gh.
17 zile în urmă

Noi îi știm, au fost ambii șobolani portocalii, de-ai băselului. ATUNCI AU FURAT DE-AU RUPT, DREPT DOVADĂ DOSARELE CARE LE AU PE ROL. IAR ACUM SIGUR SE VOR GĂSI REDUȘI MINTAL CARE-I VOR VOTA. Că sunt de-ai lor: hoți și… Citeşte mai mult »

Miky
16 zile în urmă

Foarte bine, asteptam si alte realizari pentru Brasov, le dorim succes!

Brasov
16 zile în urmă

“Deșteptul promite și prostul trage nădejde”, era o vorbă…

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare