Sport

Ce a pățit șeful lui Sepsi în Qatar

Ce a pățit șeful lui Sepsi în Qatar

Laszlo Dioszegi, cel considerat acționarul principal al echipei Sepsi Sf. Gheorghe, a fost în Qatar. El a urmărit, din tribune, trei partide de la Campionatul Mondial de fotbal.

Laszlo Dioszegi a revenit în Covasna răcit, din cauza diferenței de temperatură creată în stadioane de aerul condiționat.

„Am răcit, fiindcă erau 35 de grade afară și brusc, când am intrat pe stadion, aerul condiționat era 20 de grade. Era prea mare nivelul de temperaturi. Am citit și că jumătate din echipa Braziliei este răcită. Nu e de mirare. Ei sunt fotbaliști, noi suntem trecuți cu câțiva ani peste fotbaliști. Am fost la Camerun – Serbia, cred că cel mai frumos meci de la Campionatul Mondial. Am fost la Brazilia – Elveția și la Ecuador – Senegal”, a relatat Dioszegi la Prima Sport.

Conducătorul grupării din Sf. Gheorghe a fost menționat și de cotidianul ungar Nemzeti Sport (foto), el transmițând salutări de la Cupa Mondială din Qatar.

Ce a pățit șeful lui Sepsi în Qatar


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Laszlo Dioszegi, conducătorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a declarat că își dorește ca echipa sa să se califice în play-off-ul Superligii și să cucerească și în acest sezon Cupa României. […]

Back to top button