Sport

Fostul președinte al FC Brașov – contestat dur și la noua echipă / Ce i se reproșează

Fostul președinte al FC Brașov – contestat dur și la noua echipă.

Marian Mitran a fost adus președinte al grupării FC Brașov în vara anului trecut. A fost numit în funcție de primarul Allen Coliban (USR), propus – din câte se știe – la sugestia consilierului local liberal Sebastian Bădulescu.

Omul a „distrus” FC Brașov (cel mai elocvent exemplu este cel cu stranierul plătit cu 40.000 de euro fără meci oficial pentru echipa lui Dan Alexa – Detalii, AICI), club care n-a reușit să primească licența pentru Liga 2 nici la TAS, iar acum agonizează înaintea desființării.

Acum, după ce a plecat bine mersi de la Brașov, Marian Mitran are viață grea la Ceahlăul Piatra Neamț.

Fostul președinte al FC Brașov – contestat dur și la noua echipă

Suporterii nemțeni i-au cerut vehement demisia din funcția de președinte executiv, reproșându-i că a efectuat transferuri doar pentru comisioane – vezi foto mai jos.

Fostul președinte al FC Brașov | MyTex.ro
Fostul președinte al FC Brașov - contestat dur și la noua echipă / Ce i se reproșează 10

Finanțatorul Ceahlăului, Anton Măzărianu, a declarat pentru Liga 2.ro despre acest lucru: „Am văzut ceva strigări, dar suporterii sunt liberi să scandeze ce doresc. Probabil ei analizează dintr-un anumit punct de vedere, noi analizăm din alte puncte de vedere, poate chiar la fel. O să luăm probabil niște decizii în perioada următoare”.

În județul Brașov, Marian Mitran a mai activat ca și conducător la Precizia Săcele, de unde ar fi plecat – de asemenea- cu oareșce dâre…

Foto 2 -Liga 2.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare