Sport

Flavia Boghiu – la comanda FC Brașov / Primarul Coliban nu mai e din aprilie președinte al Consiliului Director

Flavia Boghiu – la comanda FC Brașov.

Consilierul local PNL Cătălin Anton a informat că primarul Allen Coliban a fost absent la discuțiile despre finanțarea sportului din Brașov. Acestea s-au desfășurat în cadrul Comisiei 4 a Consiliului Local cu reprezentanții cluburilor din oraș.

„În ceea ce privește Metodologia de Finanțare a Sportului, au fost identificate mai multe probleme care necesită reglementare. În acest sens, cluburile sportive au fost invitate să-și exprime punctele de vedere în scris până la data de 23 octombrie, pentru a contribui la îmbunătățirea metodologiei”, a declarat Cătălin Anton.

În cadrul comisiei menționate s-a dezbătut și situația actuală existentă la FC Brașov.

Flavia Boghiu – la comanda FC Brașov

„Aceasta nu poate fi caracterizată decât una dezastruoasă și nesustenabilă în forma sa actuală. Să nu uităm și că primarul orașului a deținut funcția de președinte al Consiliului Director al clubului până în luna aprilie 2023. Deciziile proaste luate de conducerea FC Brașov de-a lungul anilor au condus la acumularea unor datorii de peste 600.000 de lei, inclusiv către ANAF și terți, datorii confirmate chiar de către ultimul președinte care și-a dat demisia și care a făcut aceste declarații în presă. Cu toate acestea, conducerea actuală nu a reușit să găsească soluții pentru aceste datorii, deși în fruntea acestei conduceri se află doamna viceprimar din partea USR, Flavia Boghiu, ea fiind specialist cu soluții la orice”, a mai relatat Cătălin Anton.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] trebuie să le facă la instituția Direcției de Asistență Socială“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu, potrivit […]

4 luni în urmă

[…] să putem oferi un document coerent, aplicabil și cu impact pozitiv”, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.   […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare