Sport

FC Brașov – ultima suflare / Curtea de Conturi i-a dat lovitura de ciocan

FC Brașov – ultima suflare.

Gruparea înființată de primarul Allen Coliban, prin metamorfoza… scotch-ului, este pe buza prăpastiei desființării.

După desființarea echipei de seniori, din cauza ratării primirii licenței pentru Liga 2 (managementul „stranierilor” aduși de edilul USR și de consilierul local PNL Sebastian Bădulescu este de vină), Centrul de copii și juniori a intrat în agonie, întrucât Consiliul Local n-a votat finanțarea activității – Detalii, AICI.

Acum, FC Brașov a primit o lovitură dură și de la Curtea de Apel Brașov. Instanța i-a dat câștig de cauză, definitiv, Curții de Conturi în procesul pe care primarul Coliban l-a intentat în urma raportului întocmit la gruparea fotbalistică „galben-neagră”

FC Brașov – ultima suflare

Respinge cererea de recurs formulată de recurentul reclamant Municipiul Braşov, prin Primar, împotriva Sentinţei civile nr. 304/CA/20.04.2023 pronunţată de Tribunalul Braşov, Secţia II-a civilă de contencios administrativ fiscal, pe care o menţine. Respinge cererea de intervenţie accesorie în interesul recurentei reclamante, formulată de intervenientul Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov –Steagul Renaşte. Definitivă. Pronunţată în condiţiile art. 396 alin. 2 C.pr.civ., prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 19.10.2023, este soluția pronunțată de Curtea de Apel Brașov.

Și, reluăm întrebarea, cine răspunde pentru milioanele de euro cheltuite aiurea pe „jucăria” FC Brașov?!…

Foto: De la momentul înființării „new” FC Brașov – Ioan Mărginean, adus pe „filiera Cluj” conducător, primarul Allen Coliban, alături de antrenorul Ilie Stan și de liberalul Sebastian Bădulescu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare