Sport

FC Braşov riscă depunctarea. 3.000 de lei amendă

FC Braşov riscă depunctarea, dar şi interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători. În şedinţa din 19 octombrie a Comisiei de Disciplină a FRF, FC Braşov a încasat o nouă amendă. 3.000 de lei, pentru că nu i-a plătit drepturile financiare lui Radu Linguraru.

FC Braşov riscă depunctarea.

„Sancționează debitorul ACS FC Brașov Steagul Renaște cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Linguraru Radu George.

Acordă termen în data de 16.11.2022, ora 15.00, dată la care debitorul ACS FC Brașov Steagul Renaște să prezinte dovada plății față de creditorul Linguraru Radu George conform Hotărârii nr. 447/CL/23.08.2022 rămasă definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, este decizia Comisiei de Disciplină.

FC Braşov riscă depunctarea | MyTex.ro
FC Braşov riscă depunctarea. 3.000 de lei amendă 4

Totodată pe 26 octombrie este termen într-un alt litigiu, cu ACS Colţea 1920 Braşov.

FOTO: Facebook FC Brasov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Curg amenzile la FC Braşov. FC Braşov a încasat o nouă amendă de 3.000 de lei, a doua în doar şapte zile, după cea primită pentru că nu a plătit restanţele faţă de Radu Linguraru. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare