Sport

Vine Gabi Tamaş la FC Braşov!? „De el depinde totul. Noi îl vrem”

Vine Gabi Tamaş la FC Braşov?

Gabi Tamaş se antrenează cu FC Braşov, după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti. Fundaşul care va împlini 39 de ani pe 9 noiembrie se antrenează de astăzi cu FC Braşov. Deşi nu poate semna până când se va deschide următoarea perioadă de trensferuri, Tamaş a primit o hârtie de la Petrolul Ploieşti care îi permite să se antrezeze cu orice formaţie.

Rămâne de văzut dacă Gabi Tamaş va şi semna cu FC Braşov. Se ştiu problemele existente la gruparea de la poalele Tâmpei, unde salariile se plătesc cu mare întârziere. Totodată, fostul „tricolor” ar avea şi oferte de la grupări de Liga 1, dar şi din Israel.

Vine Gabi Tamaş la FC Braşov!?

marian mitran e optimist
Vine Gabi Tamaş la FC Braşov!? „De el depinde totul. Noi îl vrem” 5

„Gabi doar se antrenează cu noi. Ne-a rugat să se pregătească alături de noi şi bineînţeles că am acceptat. Normal că este o opţiune pentru noi, este un super jucător. De el depinde totul, noi ne dorim să semnăm. Oricum nu pote juca la noi decât din momentul în care se va deschide următoarea perioadă de transferuri. Deşi cred că are şi alte oferte, e braşovean şi cred că vrea să revină acasă. Vom vedea”, a declarat pentru www.mytex.ro preşedintele FC Braşov, Marin Mitran.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Vine Gabi Tamaş la FC Braşov!? „De el depinde totul. Noi îl vrem” […]

1 an în urmă

[…] FC Braşov riscă depunctarea, dar şi interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători. În şedinţa din 19 octombrie a Comisiei de Disciplină a FRF, FC Braşov a încasat o nouă amendă. 3.000 de lei, pentru că nu i-a… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] de contract, Gabi Tamaș se antrenează în prezent cu FC Brașov. Antrenorul Dan Alexa speră să-l convingă să joace pentru „galben-negrii” de anul viitor. […]

11 luni în urmă

[…] insistent de antrenorul Dan Alexa la FC Brașov, Gabi Tamaș va continua, foarte probabil, la Concordia Chiajna. La gruparea ilfoveană, […]

Back to top button