Sport

FC Brașov. Mitran i-a lăsat cu ochii-n soare / Cine are drept de semnătură / Vine un președinte de la Kids Tâmpa?

FC Brașov începe pregătirile pentru noul sezon, cu multe incertitudini.

Imediat după ce i-a expirat mandatul de președinte, Marian Mitran i-a lăsat cu ochii în soare pe cei de la FC Brașov. A plecat la Ceahlăul Piatra Neamț, ca președinte executiv – Detalii, AICI. Surse din cadrul FC Brașov ne-au spus că Mitran nu a mai fost vineri la club și nici nu le-a transmis foștilor colegi despre „transferul” său.

Acum, secretarul general al FC Brașov, Cristian Mățău, este singurul care are drept de semnătură în club. El este dorit de primarul Allen Coliban pentru a prelua funcția de președinte, rămasă vacantă. O altă variantă luată în discuție pentru șefia grupării este Adrian Zaharia, în prezent la Kids Tâmpa – Vezi AICI.

Contactat pe marginea acestui subiect, Adrian Zaharia ne-a declarat: „Am vorbit cu cineva din club acum câteva luni. În ultimele zile nu s-a mai întâmplat nimic. Dacă mi s-ar face o propunere și ar exista un proiect viabil, aș accepta. Eu vreau tot binele pentru FC Brașov”.

Altfel, cei de la FC Brașov au anunțat, pentru vineri – 23 iunie, un amical între echipa antrenată de Dan Alexa și Farul Constanța. Și Poli Iași, venită – de asemenea – în cantonament în Poiana Brașov, a informat că se va testa vineri cu campioana României. Prin urmare, se prefigurează organizarea unui triunghiular între echipele menționate, cu dispurarea a trei meciuri a câte 45 de minute fiecare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Adrian Zaharia, de la Kids Tâmpa, este o altă variantă pentru a prelua șefia la FC Brașov. […]

8 luni în urmă

[…] Kids Tâmpa Brașov debutează în acest week-end în sezonul 2023-2024 din Liga Elitelor. Primele grupe care vor lua pulsul noului sezon vor fi cele de U15 și U16 (antrenate de Cristian Cristea, Bogdan Gordaș și Ioan Constantinescu). Acestea vor… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare