Sport

FC Braşov, la 3 puncte de locul 6. Dan Alexa: „Îmi e greu să cred că putem să prindem play-off-ul”

FC Braşov, la 3 puncte de locul 6. FC Braşov a obţinut astăzi o victorie importantă, 1-0, în deplasare, cu Concordia Chiajna. Braşovenii s-au apropiat la doar 3 puncte de locurile de play-off în Liga 2.

Dacă până acum era optimist şi spunea că echipa lui va lupta pentru un loc în play-off până la final, antrenorul Dan Alexa şi-a schimbat ciudat viziunea.

„Am întâlnit o echipă bună, care suferea după ultimele rezultate. A fost un meci de luptă, fără multe faze de poartă. Îi felicit pe băieţi, ne-am adaptat repede la condiţiile de joc, la starea gazonului. E un succes important şi meritat, care ne dă moral pentru partidele următoare. Mă bucură determinarea echipei. O luăm treptat. Îmi e greu să cred că putem să prindem play-off-ul, important e să creştem în joc şi să continuăm să obţinem victorii”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

FC Braşov, la 3 puncte de locul 6. Pentru FC Braşov urmează un nou meci crucial, pe „Tineretului”, cu Poli Iaşi, gruparea care ocupă locul 4 în clasament, cu 24 p.

Astăzi, în Liga 2 s-au mai jucat meciurile:

CSC Dumbrăviţa – Poli Iaşi 0-3

CSM Slatina – Unirea Constanţa 0-1

Metaloglobus Bucureşti – CSC 1599 Şelimbăr 2-0

Minaur Baia Mare – Progresul Spartac 2-2

Ripensia Timişoara – Politehnica Timişoara 1-0

Unirea Slobozia – Oţelul Galaţi 1-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Braşov, la 3 puncte de locul 6. Dan Alexa: „Îmi e greu să cred că putem să prindem play-of… […]

emil
1 an în urmă

Unii jucatori sint prea lesinati. Nu inteleg cum poti fi asa lesinat si obosit cand muncesti o ora jumate pe saptamana. La 70 de ani bunica-miu facea niste sprinturi mai spectaculoase cand mergea la piata. Si fuma carpati la greu.… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Şumudică se retrage din antrenorat. Marius Şumudică, fost antrenor la FC Braşov, a anunţat că în „3-4 ani” se va retrage din fotbal şi va continua ca analist […]

1 an în urmă

[…] secund al fotbalului românesc. În vară începuse la Poli Iași, proxima adversară a celor de la FC Brașov. De acolo a fost demis, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. În locul său a ajuns în Copou […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare