Sport

FC Brașov – „în viață”

FC Brașov – „în viață”.

Punctul in extremis obținut ieri în deplasarea de la Buzău (Detalii, AICI) le mai dă celor de la FC Brașov „de doi bani speranță” pentru calificarea în play-off-ul Ligii 2.

La final, antrenorul Dan Alexa s-a arătat nemulțumit de modul în care jucătorii săi au tratat prima repriză, dar a fost mulțumit de evoluția din partea secundă.

FC Brașov – „în viață”. „E un rezultat echitabil, care pe noi ne ține cumva cu speranță pentru un loc în play-off. Mă bucur că nu am cedat… Atunci când egalezi în ultimul minut, nu poți să fii decât bucuros pentru rezultat. Totuși, trebuie să fiu realist. Le-am și spus jucătorilor că este un punct care ne ține în viață, dar e prea puțin pentru a accede în play-off. Putem face 30 de puncte și putem spera până la final. Rezultatul ăsta e bun ca și mod de a lupta până la final“, a declarat Alexa pentru Liga2.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare