Sport

FC Brașov – egal cu campioana României și cu Poli Iași / Mitran a plecat acasă

FC Brașov – egal cu campioana României.

Astăzi, la Complexul Sportiv „Campo Verde” din Ghimbav, s-a disputat un triunghiular, cu participarea echipelor FC Brașov, Farul Constanța și Poli Iași. Au fost trei partide amicale, a câte 45 de minute fiecare.

FC Brașov – egal cu campioana României. Formația antrenată de Dan Alexa a remizat, 1-1, cu Farul Constanța. Pentru fotbaliștii „galben-negri” a marcat Vasile Constantin. Grosu a punctat pentru trupa pregătită de Gică Hagi. FC Brașov a folosit formula: Micu – Sorsa, Fustar, Oltean – Lascu, D. Spătaru, R. Lazăr, V. Constantin, Dumbravă – Blănaru, Chică-Roșă.

Apoi, FC Brașov s-a confruntat cu Poli Iași. Dan Alexa a trimis pe teren echipa: Mutu – Sorsa, Vasu, Oltean – Burlacu, Spătaru, Diallo, V. Constantin, Lascu – Popescu, Lambrinoc. Întâlnirea s-a încheiat 0-0.

Tudor Saim și Milcho Angelov nu vor mai continua la FC Brașov.

Marian Mitran, căruia i s-a încheiat pe 15 iunie contractul cu FC Brașov pentru funcția de președinte, n-a fost prezent la această acțiune. El a plecat acasă, la Piatra Neamț. Foarte probabil, va fi numit președinte executiv la Ceahlăul, nou-promovată în Liga 2. Asta pentru că nici până acum nu s-a întrunit Comitetul Director de la FC Brașov…

Disputa Farul – Poli Iași a fost câștigată de constănțeni, 1-0, grație reușitei lui Rivaldinho.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Mitran i-a expirat angajamentul pe 15 iunie și de atunci așteaptă să vadă dacă va continua la FC Brașov sau va accepta oferta primită de la Ceahlăul Piatra Neamț. La finele acestei luni, se știe, și […]

10 luni în urmă

[…] în cantonament în Poiana Brașov, Farul Constanța a susținut vineri un triunghiular cu FC Brașov și Poli […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare