Sport

FC Brașov – debut cu dreptul în play-out / Mai interesează pe cineva?

FC Brașov – debut cu dreptul în play-out.

În primul meci din play-out-ul Ligii 2 la fotbal, în grupa B, FC Brașov s-a impus astăzi în fața celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

FC Brașov – debut cu dreptul în play-out. Elevii lui Dan Alexa s-au impus cu scorul de 3-1. Pentru „galben-negrii” au marcat Angelov – penalty și Chică-Roșă – 2.

Foarte puțini spectatori au fost în tribunele Stadionului „Tineretului”. Ăsta e un semn clar că formația creată de primarul Allen Coliban nu interesează pe mai nimeni. Pe bani mulți – de la bugetul local – a ratat obiectivul impus, calificarea în play-off-ul Ligii 2 – detalii, AICI. Așa cum se observă, însă, nu răspunde nimeni pentru această contraperformanță.

Se așteaptă, de acum, noul sezon, cu speranțe updatate și cu noi fonduri „grase” ale Municipalității pentru joaca unora degeaba.

Altfel, în meciurile disputate astăzi în play-out-ul Ligii 2 – grupa B, s-au mai consemnat două victorii ale oaspeților: Ripensia Timișoara – Concordia Chiajna 1-2 și Unirea Constanța – CSC Dumbrăvița 0-2.

Chiajna conduce în clasament, cu 32 de puncte. FC Brașov (31 p) este pe locul 2, a treia fiind formația din Dumbrăvița – 27 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov – debut cu dreptul în play-out / Mai interesează pe cineva? […]

emil
1 an în urmă

Sa speram ca echipa Alexa- Grigore va ramane. Vedem in sezonul urmator daca vom putea promova. Dar ce ne facem cu arena sportiva? Este greu de gasit cineva sa investeasca intr-un asemenea proiect. Desigur, CNI ar putea face un stadion… Citeşte mai mult »

Mihai
Răspunde la  emil
1 an în urmă

Pe cat de adevarat ce spui pe atat de trist. Nici eu nu imi fac mari sperante cu echipa, sunt destui din Bv care incearca sa o distruga, de parca nu ar fi echipa Brasovului. Trist!

1 an în urmă

[…] Brașov. După ratarea obiectivului impus, calificarea în play-off-ul Ligii 2, play-out-ul a devenit o etapă de tranziție pentru ce va fi să fie. Sigur, sunt gânduri mărețe, spuse de […]

1 an în urmă

[…] Printre puținii spectatori ai disputei fotbalistice de sâmbătă de pe Stadionul „Tineretului” s-a aflat și fosta mare voliebalistă Cristina Pîrv. Ea a asistat la victoria „fără sare și piper” a elevilor lui Dan Alexa din prima etapă a play-out-ului… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare