Sport

FC Braşov, cu gândul la Liga 1. Ochii pe jucătorii de la CSA Steaua

FC Braşov a ratat în acest sezon accederea în play-off-ul Ligii 2 şi şansa de a lupta pentru promovare, deşi acesta a fost obiectivul pe care antrenorul Dan Alexa l-a anunţat când a fost prezentat.

Cum de la Primăria Braşov a venit deja ordinul clar ca în sezonul viitor să se promoveze, oficialii braşoveni şi-au făcut deja planul de bătaie. După cum am anunţat deja, se încearcă aducerea fundaşilor Adrian Scarlatache și Ionuț Balaur şi a atacantului Bogdan Rusu, toţi de la retrogradata CS Mioveni.

Totodată, nici pista Gabi Tamaş nu pare închisă, în lumina ultimelor evenimente de la Chiajna. Totodată, braşovenii vor încerca să profite de ceea ce se întâmplă la CSA Steaua, formaţie măcinată de scandaluri interne. După cum se ştie, mulţi dintre jucătorii de la CSA Steaua devin liberi de contract la finalul sezonului şi nu vor să prelungească înţelegerile din cauza incertitudinilor de la club. Astfel, la Braşov ar putea ajunge şi unii fotbalişti de la Steaua, printre numele vehiculate de surse fiind cel al lui Rareş Enceanu. Sunt însă mai mulţi jucători interesanţi, iar braşoveni vor încerca să îi aducă, după cum a recunoscut şi antrenorul Dan Alexa.

„Sunt jucători buni la Steaua, care ne-ar putea ajuta să promovăm. Am auzit şi eu ce a spus Daniel Opriţa, ca mulţi îşi încheie contractele. Vom încerca să profităm de această situaţie, problema este că aceşti fotbalişti au salarii mari, peste ceea ce poate să ofere FC Braşov. Vom vedea dacă este posibil să luăm ceva de acolo”, a declarat Dan Alexa pentru MyTEX.

FC Braşov. „Obiectivul e clar, promovarea în Liga 1”

Pe 19 iunie vor începe cei de la FC Braşov antrenamentele, pe 14 şi 15 iunie fiind programată vizita medicală.

„Va fi un sezon dificil. Să vedem cine va retrograda, dacă va rămâne şi Dinamo în Liga 2… Nu va fi uşor. Va fi şi an electoral şi se anunţă echipe cu bugete consistente. În ceea ce ne priveşte, obiectivul e clar, promovarea în Liga 1. Avem nevoie de întăriri în toate compartimentele plus juniori. Important este că am reuşit să menţinem nucleul din sezonul trecut. Sper că vom completa lotul în proporţie de 95% până vom începe antrenamentele. Nu vom face cantonament extern în această vară. Vremea este ideală la Braşov, multe formaţii plătesc să se antreneze în această zonă în perioada de vară”, a adăugat Dan Alexa.

FOTO: Facebook FC Brasov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] FC Brașov are transferurile blocate. Tocmai acum când conducerea anunța, cu surle și trâmbițe, că pregătește lotul pentru sezonul viitor, în care se dorește promovarea în Superligă. Iar negocierile cu potențialele achiziții erau în toi – Detalii, AICI. […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button