Sport

FC Brașov. Discuții pentru un prim transfer / Ce a spus Dan Alexa despre Gabi Tamaș

FC Brașov pregătește campania de achiziții pentru sezonul viitor în care are drept obiectiv promovarea în Liga 2.

Din informațiile noastre, printre altele, se caută un atacant cu experiență, mai ales că Adrian Chică-Roșă, împrumutat de la FC Botoșani, n-a convins. Apoi, Ștefan Blănaru a fost accidentat câteva luni, jucând doar câteva minute în deplasare, cu Ripensia Timișoara.

FC Brașov vrea să-l înregimenteze pe Bogdan Rusu (foto). Atacantul brașovean joacă în prezent la CS Mioveni, grupare ca și retrogradată din Superligă. El a evoluat la începutul sezonului și pentru FCSB, cu prezențe în cupele europene.

De la CS Mioveni ar fi în vizor și alți jucători doriți de gruparea „galben-neagră”.

Altfel, FC Brașov joacă sâmbătă, de la ora 11.00, cu Concordia Chiajna, pe Stadionul „Tineretului”, în play-out-ul Ligii 2 – Seria B. Ca o palidă consolare, în caz de victorie, formația brașoveană va încheia grupa pe primul loc.

Ce a spus Dan Alexa despre Gabi Tamaș

„Este o întâlnire cu Gabi Tamaş, cu care am o relaţie specială. În iarnă s-a pregătit cu noi, dar cred că l-am fi încurcat dacă venea la noi. Nu erau lucrurile stabile la noi. Gabi îmi este prieten, îl respect foarte mult. Este un jucător care poate juca încă cel puțin doi ani la nivelul ligii secunde. E un jucător care pune foarte mult suflet în ceea ce face. Este un fotbalist care cred că îşi va încheia cariera la Braşov. Vorbesc cu el tot timpul. Mi-aş dori să-l mai pot antrena. Este un jucător în jurul căruia se poate construi. Dacă ajungi să-l cunoşti şi să-l înțelegi, cu siguranță se poate lucra foarte bine cu el”, a spus Dan Alexa, despre Gabi Tamaş, potrivit fcbv.ro.

Rareș Lazăr, accidentat în runda precedentă, nu va juca mâine.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] și retrogradată din Liga 1. Dacă despre interesul față de Bogdan Rusu v-am relatat (Detalii, AICI), și alți doi jucători de la trupa argeșeană sunt în vizorul formației susținute financiar […]

11 luni în urmă

[…] deja, se încearcă aducerea fundaşilor Adrian Scarlatache și Ionuț Balaur şi a atacantului Bogdan Rusu, toţi de la retrogradata CS […]

9 luni în urmă

[…] Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, a insistat pentru aducerea atacantului Bogdan Rusu, care, așa cum a declarat pentru iamsport.ro, se află în vacanță în Brașov și studiază […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare