Sport

FC Brașov – creația primarului Coliban – „out” din toate competițiile FRF

FC Brașov – creația primarului Coliban – „out” din toate competițiile FRF.

Decizia a fost dată de Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal (FRF), după ce gruparea „galben-neagră” nu și-a achitat datoriile „fără număr” avute.

În ciuda unui buget de milioane de euro asigurat din bani publici, FC Brașov a eșuat în a se impune în fotbalul românesc, din cauza unui management incompetent, efectuat de oamenii puși în funcții de conducere de primarul Allen Coliban (USR), pe criterii de prietenie ori relații politice. Și cu „ajutorul” consilierului PNL Sebastian Bădulescu… Începutul prăbușirii s-a produs în vară, când echipa de seniori FC Brașov n-a primit licența pentru a continua să activeze în Liga 2.

FC Brașov – creația primarului Coliban – „out” din toate competițiile FRF

Sesizarea făcută de jucătorul Răzvan Andronic a fost fatală pentru FC Brașov, care mai activa doar la nivel de copii și juniori, având penalizări serioase în ultima vreme – Detalii, AICI.

În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal sancționarea ACS FC Brașov Steagul Renaște cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 4 puncte pentru perioada 10.12.2023 – 24.12.2023 și 25.12.2023 – 08.01.2024. Comisia a hotărât în baza art. 85 din RD coroborat cu 24 lit. C pct. 1.c din RSTJF excluderea ACS FC Brașov Steagul Renaște din toate competițiile organizate sub egida FRF, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Andronic Răzvan”, aceasta este decizia FRF care a „îngropat-o” pe FC Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare