Sport

Juniorii de la FC Brașov joacă degeaba / Au ajuns la minus 40 de puncte / Cine răspunde pentru banii publici aruncați aiurea

Juniorii de la FC Brașov joacă degeaba. Echipa U19 a mai primit o penalitate de 14 puncte din partea FRF, din cauza datoriilor „istorice” neonorate ale clubului „inventat” de primarul Allen Coliban, entitate care-și trăiește ultimele clipe ale existenței. Astfel, formația în cauză a ajuns la minus 40 de puncte în clasament, iar pasivul va crește până la „închiderea tarabei”.

Echipa de seniori a celor de la FC Brașov ar fi trebuit să fie penalizată, dar aceasta a fost desființată în vară, după neprimirea licenței de participare în Liga 2. TAS i-a dat, iremediabil, cu ciocanul în cap.

Juniorii de la FC Brașov joacă degeaba

„New” FC Brașov este un proiect eșuat care a înghițit milioane de euro date de către Primăria Brașov în numele unor performanțe iluzorii. În mod normal, ar trebui să răspundă cineva pentru această „gaură neagră” creată de o conducere amatoristă, extrem de contestată în oraș, numită politic și pe criterii de pile și relații.

Acum, în an electoral, se încearcă salvarea SR Brașov de la retrogradarea din Liga 3, cu venerabilul Gabi Stan în rol de magician. Se discută un proiect pe 4 ani, cu finalitate Superliga… – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Juniorii de la FC Brașov joacă degeaba / Au ajuns la minus 40 de puncte / Cine răspunde pentru ba… […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare