Sport

FC Brașov. Cine va fi președinte / Mitran, prezentat astăzi la noul loc de muncă

FC Brașov nu are un președinte în momentul de față, conducerea fiind asigurată de secretarul general Cristian Mățău. Acesta, așa cum am mai relatat, are cele mai mari șanse de a fi avansat în funcție, printre altele fiind și coleg de curling și amic cu primarul Allen Coliban.

Totuși, potrivit Liga2.ro, mai nou s-a vehiculat și numele lui Marian Ivan pentru postul de președinte la FC Brașov, cu toate că, se știe, nu se află în grațiile edilului-șef. Anul trecut, Ivan era „în cărți” pentru a fi manager general la FC Brașov, chiar Mitran, în momentul numirii sale, anunțând acest lucru.

Adrian Zaharia, de la Kids Tâmpa, este o altă variantă pentru a prelua șefia la FC Brașov.

Plecat „în lacrimi” de la FC Brașov, Marian Mitran revine, de astăzi, la Ceahlăul Piatra Neamț, nou-promovata în Liga 2 având (atenție!) doi președinți. Mitran este președinte executiv, în timp ce Cătălin Anton (ex-FC Botoșani) este președinte.

Așa cum am mai scris de „n” ori, Marian Mitran a vrut încă de la începutul anului să se întoarcă „acasă”. Până la urmă, iată, a ajuns și va lucra din nou cu antrenorul Cristi Pustai, pe care – se știe – a vrut să-l aducă la FC Brașov, înainte de a veni Dan Alexa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] FC Brașov. Cine va fi președinte / Mitran, prezentat astăzi la noul loc de muncă […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare