Sport

FC Brașov are un președinte „zen”

FC Brașov are un președinte „zen”

Sunt multe probleme la gruparea „galben-neagră” din Liga 2, însă Marian Mitran afișează zâmbete și optimism.

În conferința de presă de astăzi, chestionat pe tema depunctării, din cauza unor datorii neachitate, președintele FC Brașov a spus senin: „Vom găsi soluții”.

El a relatat că n-a intrat nici un ban la FC Brașov pe noul Ghid de finanțare, dar i-a transmis „cineva” că totul este în regulă. Se știe, Primăria a fost dată în judecată de Colțea Brașov, pentru că dosarul i-a fost respins.

În privința vechiului Ghid de finanțare, „înroșit” de Curtea de Conturi, Mitran a ridicat din umeri. Nu crede că clubul va fi obligat să dea banii primiți în sezonul trecut înapoi.

„Suntem un brand și vom reuși”, a punctat Marian Mitran.

Șeful FC Brașov negociază în continuare cu potențiali sponsori, printre care și Schaefler Romania, sperând să se rezolve ceva. Mitran mizează că ar sosi, din sponsorizări, circa 100.000 de euro. De văzut…

„Acum, în contul FC Brașov sunt 1.000 de lei”, a mărturisit președintele clubului, care nu a părut afectat de acest aspect.

Și jucătorii, „care sunt caractere”, așteaptă în continuare salariile neprimite din iulie încoace.

FC Brașov are un președinte „zen”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Brasov
1 an în urmă

Da, se vede si din poza ca e numai un zambet si da pe afara de optimism…

Willy
1 an în urmă

Eu nu vreau ca din banii smulsi din portofelul meu sub pretextul ca platim taxe si impozite sa fie sustinut clubul de fotbal. Punct.

1 an în urmă

[…] trecut al Ligii 2. Acum ar trebui să fie dați alți bani, en-gros, pentru gruparea condusă de Marian Mitran. Acesta a recunoscut, senin, zilele trecute, că mai sunt doar 1.000 de lei în […]

Back to top button