Sport

FC Brașov ar avea probleme de la Mbombo / O nouă sosire / Greu de pus un președinte

FC Brașov ar avea probleme de la Mbombo.

Pe surse am aflat că FC Brașov ar avea, în continuare, datorii la Yanis Mbombo (foto), atacantul belgian de… Liga Campionilor, așa cum l-a prezentat fostul președinte Marian Mitran în momentul semnării contractului. El n-a convins la echipa antrenată de Dan Alexa în sezonul trecut, ajungând să joace prin Indonezia, la ultima clasată RANS Nusantra. Astfel, (și) din cauze de Mbombo & impresarul său, FC Brașov are dificultăți în a efectua transferuri.

Răzvan Iorga a revenit

După Perju, care din câte am aflat va avea la FC Brașov un salariu lunar de 3.000 de euro, la formația „galben-neagră” a revenit mijlocașul Răzvan Iorga. În curând, el va împlini 20 de ani. În ceea ce-l privește pe Dan Spătaru, se pare că va rămâne încă un sezon la FC Brașov. Se vehiculează că Gică Hagi îl dorește la Farul Constanța, se va înțelege financiar cu Kids Tâmpa, însă îl va lăsa să continue și în stagiunea 2023-2024 la poalele Tâmpei. Asta și pentru că tânărul jucător va avea de susținut Bacalaureatul vara viitoare.

Cristian Mățău ezită

Altfel, din cei cărora le-au expirat contractele de activitate sportivă la finele lunii iunie, au început să semneze angajamente noi. Este vorba de Andrei Șanta, antrenorul cu portarii de la FC Brașov, ori de preparatorul fizic Rareș Forika. Din câte ni s-a transmis, primarul Allen Coliban ar insista ca actualul secretar general al clubului, Cristian Mățău – practicant de curling, să devină președinte, însă acesta din urmă s-ar cam codi. Variantele Marian Ivan și Adrian Zaharia sunt în stand-by.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] FC Brașov ar avea probleme de la Mbombo / O nouă sosire / Greu de pus un președinte […]

9 luni în urmă

[…] FC Brașov a disputat în această după-amiază un meci amical împotriva echipei CFR Cluj, ocupanta locului 3 în sezonul 2022-2023 al Superligii. […]

9 luni în urmă

[…] Adio FC Brașov? […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare