Sport

FC Brașov – amical cu Rapid / Când se va disputa

FC Brașov – amical cu Rapid

Echipa antrenată de Dan Alexa va avea parte de un test serios în proxima perioadă de pauză, datorată Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

FC Brașov se va confrunta cu FC Rapid 1923. Partida se va disputa duminică, 20 noiembrie, de la ora 12.00, pe Stadionul „Tineretului”.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată pe 1 iulie 2021, tot într-un meci amical. A câștigat Rapid cu 2-1, prin golurile marcate de Ad. Bălan și Sefer.

Până atunci, FC Brașov va juca mâine, la Chiajna, cu Concordia. Partida contează pentru etapa a 13-a din Liga 2, Dan Alexa & Co. fiind pe locul 12 în clasament, cu 16 puncte acumulate.

Echipa antrenată de Adrian Mutu are parte de un derby duminică, în Superligă. Va întâlni FCSB-ul pe „National Arena”, în etapa a 17-a. Rapid ocupă locul 2 în ierarhie, cu 32 de puncte.

FC Brașov – amical cu Rapid


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Brașov joacă duminică un amical cu Rapid București (locul 3 în Superliga). Disputa va începe la ora 12.00, pe Stadionul […]

Back to top button