Sport

FC Brașov a găsit locul de cantonament fără zăpadă

FC Brașov a găsit locul de cantonament fără zăpadă.

Antrenorul Dan Alexa spunea la finele stagiului din Antalya că echipa sa trebuie să se pregătească pe terenuri bune, pentru a fi în formă la reluarea Ligii 2, la finele lunii februarie. „Chirurgul” speră într-o minune, să „prindă” in extremis play-off-ul competiției. Iar de acolo, să forțeze promovarea.

FC Brașov ocupă în prezent locul 10 în campionat, cu 23 de puncte. Pe locul 6, ultimul de play-off, se află FC Buzău (26 p). Interesant e că FC Brașov va juca la Buzău chiar în 25 februarie, disputa anunțându-se palpitantă. Apoi, în ultimele două runde din sezonul regular, „galben-negrii” vor întâlni Unirea Constanța, pe teren propriu, și Unirea Slobozia, în deplasare.

FC Brașov a găsit locul de cantonament fără zăpadă. Astfel, la propunerea managerului general Bogdan Petric, cei de la FC Brașov se vor pregăti la Alba Iulia în zilele următoare. „Acolo nu este zăpadă deloc”, au fost informați „galben-negrii”.

Altfel, FC Brașov și jucătorul Vadim Covalciuc au ajuns la o înțelegere pe cale amiabilă privind rezilierea contractului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] sâmbătă, FC Brașov va susține ultimul amical înainte de reluarea Ligii 2, cu FC […]

Back to top button