Sport

Euro 2024. Norocul a fost cu România lui Edi Iordănescu la tragerea la sorţi a grupelor / Ce va fi în continuare dacă „tricolorii” se vor califica

Euro 2024. În această seară, la Hamburg, în „Elbphilharmonie”, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European de fotbal, competiţie la care România revine după 8 ani.

„Tricolorii” vor evolua în grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea rutei B a play-offului (Bosnia – Ucraina / Israel – Islanda).

Grupele turneului final:

Grupa A: Germania, Scoţia, Ungaria, Elveţia;

Grupa B: Spania, Croaţia, Italia, Albania;

Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia;

Grupa D: Play-off A (Țara Galilor – Finlanda / Polonia – Estonia) , Olanda, Austria, Franţa;

Grupa E: Belgia, Slovacia, România, Play-off B (Bosnia – Ucraina / Israel – Islanda) ;

Grupa F: Turcia, Play-off C (Georgia – Luxemburg / Grecia – Kazahstan), Portugalia, Cehia.

Euro 2024. Programul „tricolorilor”

Euro 2024. În faza grupelor, România va juca următoarele partide astfel: pe 17 iunie cu Play-off B, la München; pe 22 iunie, cu Belgia, la Köln; pe 26 iunie, cu Slovacia, la Frankfurt.

În continuare, dacă România va câștiga grupa, va înfrunta, pe 2 iulie, la München, locul 3 al uneia dintre grupele A, B, C sau D. Dacă „tricolorii” vor încheia seria pe locul secund, vor înfrunta locul 2 din grupa D pe 1 iulie, la Düsseldorf. Locul 3 din grupa noastră ar putea duce și el în fazele eliminatorii. Am putea înfrunta locul 1 din grupa B sau grupa C, la Köln sau Gelsenkirchen. 

FOTO: Facebook Echipa națională de fotbal a României


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare