Sport

Erste Liga. „Lupii” nu mai au voie să greşească. Gheorgheni, la o victorie de finală. Meciul 6, mâine la Patinoarul „Olimpic”

Erste Liga. ACSH Gheorgheni este la o victorie distanţă de calificarea în finala Erste Liga la hochei pe gheaţă, după ce a câştigat cu 2-1 meciul 5 al seriei cu Corona Braşov, din semifinalele competiţiei.

Erste Liga. Meciul de aseară a fost unul echilibrat, decis de mici detalii. Gazdele s-au impus cu 2-1 pentru că au avut un portar excelent, Rasmus Rinne rezistând „asediului” la care a fost supus. Corona a avut mai multe şuturi pe poartă în fiecare repriză, dar Rinne a făcut un meci aproape perfect şi a blocat 38 dintre cele 39 de şuturi cadrate ale „lupilor”.

De partea cealaltă, Rylan Toth a avut şi el câteva intervenţii bune, dar a încasat golul 2 la „scurt” şi nu a avut nici o reacţie la şutul lui Vincze, care a dus scorul la 2-0. Până atunci, Bodo a modificat primul tabela, chiar în debutul partidei. Chase Schaber a redus din handicap în minutul 35, dar apoi „lupii” nu au putut să restabilească egalitatea.

Erste Liga. Scorul seriei este acum 3-2 pentru ACSH Gheorgheni, care mai are nevoie de un succes pentru a merge în finală. Meciul 6 va avea loc mâine, la Patinoarul „Olimpic”, iar dacă braşovenii se vor impune, confruntarea decisivă se va disputa vineri, în Harghita.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Erste Liga. „Lupii” nu mai au voie să greşească. Gheorgheni, la o victorie de finală. Meciul… […]

1 an în urmă

[…] Erste Liga. „Lupii” nu mai au voie să greşească. Gheorgheni, la o victorie de finală. Meciul… […]

1 an în urmă

[…] Liga. Cu sabia deasupra capului, Corona Braşov a făcut un meci aproape perfect şi s-a impus cu 4-2 în partida 6 a seriei cu […]

Back to top button