Sport

Erste Liga. Ce meci la Patinoarul „Olimpic”! „Lupii” au luptat până la ultima picătură de energie şi au restabilit egalitatea în seria cu ACSH Gheorgheni

Erste Liga. Obligaţi să câştige meciul 4 al seriei cu ACSH Gheorgheni pentru a păstra şanse importante de calificare în finala Erste Liga la hochei pe gheaţă, „lupii” au luptat până la ultima picătură de energie în disputa de la Patinoarul „Olimpic”. Şi, în final, au fost răsplătiţi pentru munca depusă. Corona s-a impus cu 4-3 (după prelungiri) şi a egalat la general, unde scorul este acum 2-2.

Erste Liga. Cu un public fantastic în spate, „lupii” nu au cedat în nici un moment şi au luptat până în minutul 61 şi 25 de secunde.

După doar 48 de secunde de la start, VanWormer a depăşit uşor întreaga apărare a oaspeţilor şi l-a învins pe Rinne. Harghitenii au intrat şi ei pe tabelă imediat, Sylvestre egalând la 1. Repriza a doua a început la fel ca prima, cu un gol în poarta lui Rinne. Marcator Gliga, în dublă superioritate. Tot în dublă superioritate, oaspeţii au ripostat şi acelaşi Sylvestre a făcut 2-2. La a doua pauză, Corona a intrat în avantaj, după golul lui Schaber, dar Bodo a făcut 3-3 cu 13 minute înainte de finalul timpului regulamentar. Până la finalul reprizei a treia nu s-a mai marcat, astfel că s-a intrat în prelungiri. După 50 de secunde, Valchar a pus pucul în vinclu, dar până la urmă golul nu a fost validat de cei doi arbitri. Este clar că infracţiunea din zona de protecţie a portarului nu a fost una clară, pentru că cei doi au stat vreo trei minute în faţa monitorului să o găsească. Ai noştri au trecut peste moment fără probleme, au continuat să îşi preseze adversarul, iar Koger a marcat imediat golul victoriei cu 4-3.

Erste Liga. Meciul 5, la Gheorgheni

Erste Liga. La general, scorul este acum 2-2, meciul 5 fiind programat duminică la Gheorgheni. Apoi, partida a şasea se va disputa marţi, la Braşov. Dacă va fi nevoie, jocul decisiv va avea loc pe 17 martie, în Harghita.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] care mai are nevoie de un succes pentru a merge în finală. Meciul 6 va avea loc mâine, la Patinoarul „Olimpic”, iar dacă braşovenii se vor impune, confruntarea decisivă se va disputa vineri, în […]

Back to top button