Sport

Erste Liga îşi bate joc de Corona Braşov. Conducerea doarme în păpuşoi

Erste Liga îşi bate joc de Corona Braşov. Corona Braşov a avut un parcurs fabulos în ultima perioadă în Erste Liga la hochei. Şi se pare că a deranjat. „Lupii” au bătut la foc automat grupările maghiare şi a fost nevoie de intervenţia mai marilor federaţiei din Ungaria.

Astfel, înaintea meciului decisiv pentru poziţia a treia la finalul sezonului regulat, pe care Corona l-a jucat aseară la Miskolc, „lupii” au fost decimaţi. Comisia de Discuplină a Federaţiei Maghiare a decis să suspende patru hocheişti de la Corona. Bors, Clarke, Chase şi Sills au primit o etapă de suspendare în urma unor infracţiuni în partida precedentă. Unele, decizii hilare şi părtinitoare ale federalilor unguri, care şi-au atins scopul. Corona a pierdut cu DVTK şi nu va termina sezonul regulat pe poziţia a treia.

Singuri împotriva tuturor

Erste Liga îşi bate joc de Corona Braşov. Nu e nici o noutate însă, „lupii” având parte de astfel de tratamente şi în sezoanele precedente. Lăsând la o parte aceste acţiuni împotriva echipei braşovene, care s-au mai petrecut şi despre care MyTEX a scris, din păcate, conducerea Coronei doarme în păpuşoi, în loc să apere interesele clubului. Nimeni, nici managerul general Alexandru Dedu, nici şeful secţiei de hochei, Arpad Mihaly, nu au ieşit cu declaraţii pe acest subiect. Timpul trece, leafa merge… Poate ar fi momentul ca cei care conduc hocheiul la Corona Braşov să părăsească poziţia ghiocelului şi să lupte cu adevărat pentru clubul unde sunt angajaţi. Până atunci, „lupii” sunt singuri împotriva tuturor în această competiţie.

Este clar că fără o conducere care să conteze, nu să se uite pasivă la tot ce se întâmplă, Corona este victimă sigură. Chiar dacă hocheiştii au demonstrat că pot bate oricând orice adverar din această ligă. Şi nu e neapărat vorba despre un trofeu care nu valorează 5 bani găuriţi, dar e vorba despre nişte oameni. Care iubesc această echipă şi plătesc bani mulţi, în abonamente sau bilete, pentru a vedea un spectacol. Măcar pentru ei ar fi cazul ca cei din conducere să înceapă să demonstreze că există. Şi că fac ceva pentru acest club. Nu contează că lucrurile nu se vor schimba. Dar măcar începeţi să scoateţi capul şi să apăraţi interesele clubului unde sunteţi angajaţi.

Revenind la hohchei, dacă vor fi lăsaţi, „lupii” au şansa lor în play-off. Unde vor intra de pe poziţia a patra.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Aia doi pomeniti sunt batuti in cuie pe acele functii?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare