Sport

Corona Brașov a cedat în ultima repriză

Corona Brașov a cedat în ultima repriză.

Hocheiștii de la Corona Brașov au jucat aseară, în Ungaria, cu DVTK. Meciul a contat pentru Erste Liga.

Gazdele s-au impus cu 4-1, după ce scorul fusese egal, 1-1, la finele rundei a doua. Corona Brașov a cedat în ultima repriză.

Pentru „lupi” a marcat Radim Valchar, în minutul 11.

Strenk Hunor, antrenorul secund de la Corona Brașov, a declarat la finele întâlnirii: „Am început meciul foarte bine. În primele cinci minute am avut trei-patru ocazii de gol. Planul nostru a fost să încercăm să împiedicăm adversarul să înscrie. Dar și să tragem cât mai des la poartă din unghiuri neașteptate. Nu prea am reușit acest ultim lucru. În a doua jumătate a meciului s-a simțit că banca noastră era «scurtă». Lipseau jucători importanți”. 

În clasament, Corona Brașov a căzut pe locul 4, cu 61 de puncte, din 34 de meciuri. Lider este formația din Gheorgheni (72 p – 33 de jocuri). Ierarhia completă din Erste Liga, AICI.

Următorul meci al „lupilor” în această competiție va fi vineri, 27 ianuarie. La Patinoarul „Olimpic” din Brașov, Corona se va confrunta cu FEHA 19.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Corona Brașov a cedat în ultima repriză […]

1 an în urmă

[…] Unele, decizii hilare şi părtinitoare ale federalilor unguri, care şi-au atins scopul. Corona a pierdut cu DVTK şi nu va termina sezonul regulat pe poziţia a […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare