Sport

Doi biatloniști brașoveni calificați pentru pursuit la Mondiale / Update. Rezultatele de azi

Doi biatloniști brașoveni calificați pentru pursuit la Mondiale. Este vorba de dinamoviștii George Colțea (foto) și George Buta. Ei s-au clasat pe locurile 32, respectiv 38 în proba de sprint a Campionatelor Mondiale de seniori de la Oberhof. Dmitrii Shamaev, al treilea biatlonist care a reprezentat România în această probă, a ocupat locul 91. 111 concurenți au fost prezenți la start.

Podiumul întrecerii de sprint a fost 100% norvegian. Johannes Thingnes Boe (23.21.7) a cucerit medalia de aur. Fratele său, Tarjei Boe (+14.8), a obținut „argintul”. „Bronzul” a intrat în posesia lui Sturla Holm Legreid (+39.9).

Doi biatloniști brașoveni calificați pentru pursuit la Mondiale. George Colțea a avut un handicap de 2.18.7 minute față de câștigător, iar George Buta, de 2.32.9 – Clasamentul complet, AICI.

De asemenea, săritoarea cu schiurile Daniela Haralambie a terminat pe locul 22 etapa de Cupă Mondială de ieri de la Hinzenbach. A sărit 86,5 metri și 83 de metri. Săptămâna viitoare o vom vedea evoluând la Râșnov.

UPDATE. În proba de pursuit (urmărire) de astăzi a Mondialelor de biatlon s-a impus, clar, Johannes Thingnes Boe. George Buta a sosit al 33-lea, iar George Colțea, al 42-lea. VEZI clasamentul complet.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ce-i aia „pursuit”? În „dexonline” nu are nici-o explicație. E-n engleză, franceză, după terminație, sau în mytexolineză?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

In rusa ai cautat, latrau?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare