Sport

Ania Caill – locul 25 mondial la coborâre

Ania Caill – locul 25 mondial la coborâre.

S-a încheiat, în urmă cu puțin timp, proba de coborâre de la Campionatele Mondiale de schi alpin. La Meribel, în Franța, victoria i-a revenit elvețiencei Jasmine Fleury – 1.28.03. Pe locul secund s-a clasat Nina Ortlieb – Austria (+0.04 sec.). Locul 3 a fost ocupat de o altă elvețiancă, Corinne Suter (+0.12 sec.).

Ania Caill – locul 25 mondial la coborâre. Sportiva de la Corona Brașov a terminat la 4.22 secunde de învingătoare. Clasamentul complet al cursei, AICI. 26 de concurente au încheiat întrecerea.

Altfel, Dana Haralambie s-a clasat pe locul 26 în proba feminină HS90 în etapa de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile de la Hinzenbach (Austria), cu un punctaj total de 212.7.

Totodată, ieri, Anastasia Tolmacheva s-a clasat pe locul 32 pentru România în proba de 7.5 km feminin sprint la Campionatul Mondial de biatlon de la Oberhof (Germania). Ea s-a calificat pentru pursuitul care va avea loc duminică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

Mi-e scarba sa mai comentez ceva despre acest subiect. Imbecila vine in continuu pe ultimul sau penultimul loc, iar voi considerati asta un mare succes ! O rusine mai mare nici ca se poate !

Moraru
Răspunde la  jonelul
1 an în urmă

Gerhard las-o balta! Nu mai fa spume atata, ca nu schimba cu nimic situatia, dar e greu la pensie te plictisesti la greu!

1 an în urmă

[…] cu schiurile Daniela Haralambie a terminat pe locul 22 etapa de Cupă Mondială de ieri de la Hinzenbach. A sărit 86,5 metri și 83 de metri. Săptămâna viitoare o vom vedea evoluând la […]

Back to top button