Sport

Dioszegi – între fotbal și noua sa brutărie / De la resemnare, la inaugurare

Dioszegi – între fotbal și noua sa brutărie.

Șeful grupării Sepsi Sf. Gheorghe pare să se fi resemnat după înfrângerile pe bandă rulantă ale echipei antrenate de (încă) Liviu Ciobotariu.

După eșecul de la Iași (Detalii, AICI și AICI), Laszlo Dioszegi a declarat la Digi Sport: „Oricât de slab am jucat 6 etape, e imposibil să nu vină și rezultate. Trebuie să fim realiști și măcar să scoatem un loc 7-8 și asta e. Personal, sincer, după asemenea meciuri, nu mai am așteptări de play-off, dar asta nu înseamnă că jucătorii nu vor fi presați să intre în play-off… Eu niciodată nu am afirmat că putem să luăm campionatul, ci poate doar să prindem podiumul, chiar dacă foarte multă lume spunea că Sepsi e candidată la titlu”.

Dioszegi – între fotbal și noua sa brutărie

Altfel, pe contul său de Facebook, Laszlo Dioszegi a dat informații privitoare la noua sa brutărie din Sf. Gheorghe, de dimensiuni considerabile.

Dioszegi - între fotbal și noua sa brutărie | MyTex.ro
Dioszegi - între fotbal și noua sa brutărie / De la resemnare, la inaugurare 10

„Deja facem ultimele retușuri și în curând va fi inaugurarea (s-a avansat ca dată 16 martie – n.r.) în cadrul unei ceremonii deosebite. Vom invita două-trei trupe mari, iar invitații vor avea parte și de o experiență culinară. Vom reveni cu detalii”, a informat Dioszegi.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare