Sport

Din nou probleme la Sepsi Sf. Gheorghe / Ce va fi cu antrenorul Bernd Storck

Din nou probleme la Sepsi Sf. Gheorghe, după ultimele rezultate nesatisfăcătoare din Superliga fotbalistică.

Potrivit iAM Sport, antrenorul german Bernd Storck, adus la echipa covăsneană de Laszlo Dioszegi pe „filieră ungară” pentru a-l înlocui pe Liviu Ciobotariu, nu ar mai fi agreat de jucători. I s-ar imputa atât metodele de pregătire, cât și programul cazon impus în cadrul lotului.

În 9 meciuri ca antrenor la formația din Sf. Gheorghe, Storck are un bilanț de 4 victorii, 2 egaluri și 3 eșecuri. Sepsi a ajuns pe locul 7 în clasament, cu 33 de puncte, la o singură lungime de poziția a 6-a, ce asigură accederea în play-off.

Din nou probleme la Sepsi Sf. Gheorghe

Domnul Storck are contract până în vară şi o să vedem ce se întâmplă. Dacă nu suntem în play-off, să fim pe locurile 7-8 şi după aia o să vedem ce se întâmplă la vară… Este foarte important să prindem play-off-ul. Am investit în jucători, avem o echipă care trebuie să prindă play-off-ul. Dar dacă pierdem nu va fi o mare tragedie, dacă terminăm pe locurile 7-8”, a declarat Attila Hadnagy, conform Fanatik

Managerul general al lui Sepsi a continuat: „Nu mai suntem în Cupa României. Ştiţi cum e? Am câştigat de două ori la rând. Nu suntem chiar aşa o echipă mare să câştigăm noi an de an. Chiar am fost mulţumiţi că am câştigat de două ori… Ne aşteptăm din nou rândul. După cele trei înfrângeri, tremurăm pentru play-off. Jocul cu Craiova şi FCSB nu ne-a plăcut şi cam tremurăm pentru play-off. Avem cu Farul și U Cluj următoarele meciuri. Trebuie să batem. Dacă nu batem Farul, Doamne Fereşte, 90% suntem în afara play-off-ului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare