Sport

La Sepsi Sf. Gheorghe e ca în armată

La Sepsi Sf. Gheorghe e ca în armată.

Echipa covăsneană a intrat în cantonament la Belek, în Antalya – Turcia (vezi foto mai jos). Pe lângă amicalul programat cu Ujpest în 12 ianuarie, elevii lui Bernd Storck au mai antamat un meci de pregătire, cu FC Magdeburg, pe 9 ianuarie.

La Sepsi Sf. Gheorghe e ca în armată | MyTex.ro
La Sepsi Sf. Gheorghe e ca în armată 10

27 de fotbaliști se află în stagiul de pregătire: Niczuly Roland, Dinu Moldovan, Niczuly Rajmund, Gedő Hunor – Adnan Aganovic, Mihai Bălașa, Denis Ciobotariu, Ion Gheorghe, Vitalie Damașcan, Sherif Kallaku, Cosmin Matei, Isnik Alimi, Branislav Ninaj, Kecskés Ákos, Darius Oroian, Bogdan Oteliță, Nicolae Păun, Jonathan Rodriguez, Mario Rondon, Pavol Safranko, Florin Ștefan, Marius Ștefănescu, Varga Roland, Gabriel Debeljuh, Popsa Davide, Denis Rența, Dobozi Krisztián.

La Sepsi Sf. Gheorghe e ca în armată

Cosmin Matei a relatat pentru iAM Sport că antrenorul german a pus în aplicare un program de pregătire spartan pentru acest stagiu al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe: „Ne-am încărcat bateriile și acum suntem gata de muncă. Domnul Storck are o altă filosofie și cred că ne-am adaptat la ea. Am înțeles că este un cantonament greu. Va veni cineva din Germania să dea niște teste cu noi. Am avut un program de pregătire strict în această perioadă de sărbători, iar pe 5 ianuarie se va vedea cine l-a respectat și cine nu. Amenzile noastre de acum sunt turele de alergare în plus! Dânsul (Bernd Storck – n.r.) nu vrea să ia bani, ci vrea ca jucătorul să iasă la alergare la 6 dimineața”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] grupării Sepsi Sf. Gheorghe a rămas plăcut impresionat de faptul că echipa covăsneană are fani și în China. Un copil a […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare