Sport

Dana Haralambie strânge puncte în Cupa Mondială

Dana Haralambie strânge puncte în Cupa Mondială

La Titisee-Neustadt, în Germania, s-a disputat o nouă etapă din Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile. Sportiva brașoveană Dana Haralambie a obținut o nouă clasare în puncte, în top 30. A fost a 27-a, cu 184,3 puncte, după ce în manșa secundă a realizat o săritură de 120,5 metri (HS 142).

Victoria i-a revenit Katharinei Althaus (Germania) – 269,3 puncte. Podiumul a fost completat cu norvegianca Silje Opseth și cu slovena Ursa Bogataj.

Celelalte brașovence prezente în concurs au ocupat următoarele poziții: 38 – Diana Trâmbițaș; 39 – Delia Folea.

La vârful ierarhiei Cupei Mondiale, lupta este foarte strânsă. Katharina Althaus este lider (340 p), după 5 etape scurse. Eva Pinkelnig (336 p) o secundează. Pe locul 3 se află Silje Opseth (327 p).

Dana Haralambie este a 31-a, cu 22 de puncte acumulate.

Pentru elita Cupei Mondiale feminine la sărituri cu schiurile, următoarele competiții vor fi Silvester Tour, la Villach (Austria) – 26-28 decembrie și la Ljubno (Slovenia), între 29 decembrie – 1 ianuarie.

Altfel, întrecerea masculină de la Titisee-Neustadt a fost câștigată de polonezul Dawid Kubacki – Detalii, AICI. El conduce în clasamentul general al Cupei Mondiale.

Dana Haralambie strânge puncte în Cupa Mondială


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

Foarte frumos, bravo ei, modestia si munca asidua pentru performanta sunt singurele metode de ascensiune in lumea sportului. Insa nu se mai aude nimic de “marea si talentata” Caill care era la un moment dat sa rastoarne federatia romana de… Citeşte mai mult »

Back to top button