Sport

Dana Haralambie – noi puncte în Cupa Mondială

Noi puncte în Cupa Mondială

Dana Haralambie, sportiva din Săcele legitimată la CS Dinamo, a obținut o nouă clasare în top 30 la Lillehammer. În concursul de sărituri cu schiurile de duminică, ea a ocupat a 25-a poziție, cu 170,7 p. Cu 88,9 puncte mai puține decât învingătoarea, norvegiana Silje Opseth.

Astfel, Dana Haralambie ocupă locul 27 în clasamentul general al Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile, cu 18 puncte în cont.

La Lake Louise, în Canada, duminică seara în România, s-a disputat o cursă feminină de Super G. Aceasta a contat pentru Cupa Mondială de schi alpin. Ania Caill, de la Corona Brașov, a terminat pe locul 40, ultimul, în condițiile în care destule concurente de top nu s-au clasat. Caill a sosit la o diferență de 5,24 secunde de câștigătoare, elvețianca Corinne Suter – 1.20.75 – Clasamentul complet, AICI.

Noi puncte în Cupa Mondială


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] o nouă etapă din Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile. Sportiva brașoveană Dana Haralambie a obținut o nouă clasare în puncte, în top 30. A fost a 27-a, cu 184,3 puncte, după ce în […]

Back to top button