Sport

Dana Haralambie – cu încredere la Mondiale

Dana Haralambie – cu încredere la Mondiale.

După locul 11 obținut în etapa de sâmbătă a Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile organizată la Râșnov, sportiva legitimată la CS Dinamo – Centrul Brașov a declarat: „Acest rezultat îmi dă încredere pentru ceea ce urmează. Am muncit foarte mult pentru el. Mă bucur pentru evoluțile mele de la Râșnov, pentru că familia și prietenii au venit să mă susțină. Treptat, creștem în Cupa Mondială”.

În urma celor două concursuri disputate pe Valea Cărbunării, Dana Haralambie a urcat pe locul 26 în clasamentul general al Cupei Mondiale, cu 131 de puncte acumulate. Lider este Eva Pinkelnig (Austria) – 1.482 p. Pe locul 2 se situează Katharina Althaus (Germania) – 1.202 p, iar pe 3 se află Anna Odine Stroem (Norvegia) – 1.030 p. Ierarhia completă, AICI.

În actualul sezon al Cupei Mondiale, Dana Haralambie a câștigat 4.250 de franci elvețieni. În acest top, al premiilor în bani, ocupă a 31-a poziție. Nr. 1 și la acest capitol este Eva Pinkelnig, cu câștiguri de 91.780 de franci elvețieni.

Mai sunt 5 etape din actualul sezon al Cupei Mondiale feminine la sărituri cu schiurile. 2 la Oslo, după care urmează 2 la Lillehammer și una în Lahti.

Dana Haralambie – cu încredere la Mondiale

Cupa Mondială ia, însă, o mică pauză, pentru că încep, la Planica, Mondialele de schi nordic. Dana Haralambie, sportiva originară din Săcele, speră să fie la înălțime în toate cele trei probe în care va concura. Pe 23 februarie va lua startul în concursul de pe trambulina HS 100. În 25 februarie este programată întrecerea pe echipe, iar pe 1 martie va avea loc proba de pe trambulina HS 138.

Reamintim că astăzi, la Râșnov, de la ora 17.10, este programată proba de Super Team din cadrul Cupei Mondiale masculine de sărituri cu schiurile. Despre performanța obținută de Daniel Cacina sâmbătă, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

Toata stima si respectul, Dana ! Problema cea mare este cu idioata antrenata de celebrul idiot Achiriloaielor !

1 an în urmă

[…] România, alcătuită din doi „icari” brașoveni – Mihnea Spulber și Daniel Cacina, a încheiat întrecerea pe locul 10. Astfel, a primit 30 de puncte în clasamentul pe națiuni al Cupei Mondiale. „Tricolorii” au depășit echipele Ucrainei, Cehiei, Chinei și… Citeşte mai mult »

Back to top button