Sport

Dana Haralambie – la un pas de top 10 în Cupa Mondială

Dana Haralambie – la un pas de top 10 în Cupa Mondială.

Sportiva legitimată la CS Dinamo – Centrul Brașov s-a clasat în etapa de astăzi a Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile de la Râșnov pe locul 11.

Întrecerea de pe Valea Cărbunării a avut o singură manșă, din cauza problemelor persistente cu vântul.

Dana Haralambie – la un pas de top 10 în Cupa Mondială. Performera din Săcele a sărit 81,5 metri, primind 83,5 puncte. Este cel mai bun rezultat din acest sezon al „tricolorei”!

Victoria a fost adjudecată de norvegianca Anna Odine Stroem (84 metri – 98,1 p). Pe locul secund s-a clasat Eva Pinkelnig (Austria – 86,5 metri – 97,1 p). A treia a fost o altă austriacă, Julia Muehlbacher (83 metri – 95,7 p). Clasamentul complet al etapei – AICI.

Alessia Mitu Cosca, o altă brașoveancă prezentă în concurs, a terminat pe a 35-a poziție, după ce în ziua anterioară fusese a 40-a.

Eva Pinkelnig și-a consolidat locul 1 în clasamentul general al Cupei Mondiale. Katharina Althaus (Germania), urmăritoarea sa, a ratat săritura, ocupând locul 22.

Detalii despre etapa de ieri de la Râșnov – AICI.

Foto: Dana Haralambie, alături de Puiu Gaspar, secretarul general al FRSB.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

Toata cinstea si admiratia pentru Dana Haralambie ! Si daca totusi ati pomenit de Puiu Gaspar, as dori sa stiu daca ati terminat campania de denigrare si improscare cu noroi a acestui demn si merituos secretar general FRSB. Va mai… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Dana Haralambie – la un pas de top 10 în Cupa Mondială […]

1 an în urmă

[…] locul 11 obținut în etapa de sâmbătă a Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile organizată la […]

2 luni în urmă

[…] al Cupei Mondiale, Josephine Pagnier din Franța, a terminat pe locul 7, în timp ce brașoveanca Dana Haralambie s-a clasat pe a 28-a poziție – clasamentul complet, AICI. Astfel, dinamovista a acumulat […]

Back to top button