Sport

Dan Alexa iese la atac. „Ştiu echipe cu probleme foarte mari care au luat licenţa. Nu e normal ca noi, cu salariile la zi şi fără nici o datorie, să nu jucăm în Liga 2”

Dan Alexa iese la atac. Deşi situaţia este una gravă la FC Braşov, echipă care nu are licenţă pentru Liga 2 şi nu a fost programată în prima etapă a noului sezon, antrenorul Dan Alexa speră în continuare. După amicalul cu Olimpic Cetate Râşnov, câştigat de FC Braşov cu 2-1, „Chirurgul” a vorbit despre problemele cu licenţa.

Dan Alexa: „Putem să intrăm în campionat după 2-3 săptămâni”

„Îmi este greu să cred că nu vom lua licenţa în condiţiile în care nu avem nici o datorie. Tocmai s-a plătit salariul pe luna iunie a acestui an. Suntem un club care investeşte. Au fost unele probleme vara trecută cu acel ghid de finanţare (anulat Tribunalul Braşov – n.r.), dar s-au reglat. Un dosat de licenţiere trebuie să protejeze jucătorii, angajaţii, să nu fie probleme, insolvenţe, faliment. Noi avem banii la zi. Cred că acesta e principalul criteriu într-un dosar de licenţiere. E drept, s-a ajuns la TAS, am mai spus-o, cred că pe o neglijenţă a noastră. Mă gândesc că au fost ceva probleme la dosar, dar nu cred că sunt atât de mari astfel încât să nu avem drept de joc în Liga 2. Ştiu echipe din Liga 2 cu probleme foarte mari, dar care au luat licenţa. Asta mă face să cred că s-a trecut prea uşor peste dosarul nostru. Eu am ţinut ca jucătorii sa fie cu banii la zi şi le mulţumesc conducătorilor că au reuşit să facă asta. Pentru jucători nu e confortabil. Sunt fotbalişti buni, care în acest moment sunt căutaţi de alte cluburi. Ei au contracte, lucrurile sunt simple. Ei sunt plătiţi, trebuie să vină la antrenamente, dar nu e un moment plăcut, e un moment greu, în special pentru vestiar. Îi văd apăsaţi. Pregătirea merge înainte. Pentru mine e o chestiune de loialitate şi de caracter. Am zis că nu plec de aici şi nu discut cu nimeni până când nu se reglează situaţia. Aşa e normal. Nu ştiu cine e vinovat pentru că dosarul nu a trecut şi nici nu mă interesează. Au mai fost astfel de cazuri. Putem să intrăm în campionat după 2-3 săptămâni. Au mai fost cazuri. Important e să luăm licenţa. E vital. Important este şi ca acest club să nu moară. S-a aprobat finanţarea. În Liga 2 sunt echipe care nu trec la profesionişti pentru a nu se face contracte cu salarii peste cel minim pe economie şi primesc licenţa. Nu judec pe nimeni. Păstrez o logică şi nu cred că e normal ca în situaţia noastră, cu salarii la zi, fără nici o datorie pe 2023, să nu jucăm în Liga 2”, a spus Dan Alexa, conform www.fcbv.ro.

FOTO: Facebook FC Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Dan Alexa iese la atac. „Ştiu echipe cu probleme foarte mari care au luat licenţa. Nu e normal c… […]

9 luni în urmă

[…] FC Braşov speră în continuare că va juca în noul sezon al Ligii 2. În aşteptarea verdictului TAS, Federaţia Română de Fotbal a luat decizia de a amâna partida din prima etapă în care ar trebui să fie implicată… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare