Sport

FC Brașov și Primăria, „lovite” crunt de o decizie a Tribunalului / Arome de Scotch și gheață de la curling

FC Brașov așteaptă cu emoții decizia TAS, dacă-i va fi acordată in extremis licența pentru Liga 2, dar problemele cu legalitatea finanțărilor de la Primărie continuă să „lovească” clubul.

Tribunalul Brașov a anulat finanțarea de anul trecut a Municipalității pentru FC Brașov, după o acțiune în instanță întreprinsă de Asociația CS Colțea 1920 Brașov:

„Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei UAT Braşov, excepţia inadmisibilităţii, excepţia lipsei de interes, invocate de pârâte respectiv de intervenientă. Admite în parte cererea formulată de reclamanta ASOCIAŢIA CS COLŢEA 1920 BRAŞOV în contradictoriu cu pârâţii CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI BRAŞOV şi UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ BRAŞOV şi intervenienta ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV FOTBAL CLUB BRASOV- STEAGUL RENASTE, astfel cum a fost aceasta modificată la data de 09.01.2023 şi respectiv la 30.03.2023. Anulează Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Braşov nr. 614/05.08.2022 privind aprobarea Metodologiei de acordare a unor sume din bugetul Municipiului Braşov pentru finanţarea activităţii cluburilor sportive de drept privat înfiinţate pe raza UAT Municipiul Braşov în cadrul Programului sportiv de utilitate publică “Promovarea sportului de performanţă”. Obligă pârâtele la plata către reclamantă a sumei de 3050 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Respinge în rest cererea. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 21.07.2023.
Document: Hotarâre 671/2023 21.07.2023”.

Rămâne de văzut dacă cei din Primăria Brașov vor face recurs în această speță.

În orice caz, la FC Brașov situația este, într-adevăr, dramatică. În cazul în care instanța de la Lausanne nu-i va da grupării câștig de cauză, mai mult ca probabil că aceasta se va desființa. Iar banii dați de la bugetul local (milioane de euro) pentru un moft „galben-negru” cu arome de Scotch (știți povestea…) și cu gheață de la curling s-au dus pe apa sâmbetei.

Va plăti, oare, cineva pentru această „conductă spartă”?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Pai oricum milioanele alea sunt duse pe apa sambetei. Mai bine de banii aia faceau niste sali de fitness si fiare. Sa mai puna lumea ceva pe ea ca arata multi de zici sunt gonflabili.

Tot eu
9 luni în urmă

Bag mâna în foc că nici macar toți avocații nu inteleg perfect ce zic judecătorii:)) Trebuie sa ai mintea-n colțuri ptr. asta,așa explicandu-se(fără să ne gandim la corupție) și majoritatea verdictelor…Mai schimbați naibii limbajul asta de lemn,vorbiți în românește să… Citeşte mai mult »

vladimir
9 luni în urmă

Primar nenorocit, si-a batut joc de fotbalul brasovean! De la Ioan Niculae, fostul patron ,nu aveam pretentii ,dar de la Coliban , om scolit cica, ne asteptam la altceva! Ne-a pacalit impostorul!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare