Sport

JOT Gangwon 2024. Patinator brașovean calificat în finala de mass start / Inițiativa privată a antrenorului Marius Paraschivoiu trebuie apreciată

JOT Gangwon 2024. S-a încheiat și competiția de patinaj viteză pentru Team România. Sportivii antrenați de Cristina Andrei și Marius Paraschivoiu au luat startul în proba de mass start.

Brașoveanul Tudor Debu (Clubul Sportiv iTalent) a reușit să se califice în finala probei masculine după o semifinală plină de surprize, cu căderi în lanț pe linia dreaptă înaintea sosirii. El a terminat al 4-lea în seria sa. În finală, Tudor Debu a ocupat locul 17, potrivit COSR.

JOT Gangwon 2024

În urma participării la aceste Jocuri Olimpice pentru tineret – JOT Gangwon 2024 din Coreea de Sud, cei de la Academia de Patinaj Marius Paraschivoiu au relatat, printre altele: „Sezonul acesta a fost pentru noi, pentru echipă și pentru sportivi un val de emoții, trăiri și multe decizii îndrăznețe! Amalgamul de emoții ne-a luat prin surprindere încă de la calificarea celor 5 sportivi în Cupele Mondiale; ca mai apoi, alți 2 sportivi, Tudor Debu și Iulia Ionescu, să se califice la Jocurie Olimpice de tineret din Coreea de Sud. Carusel emoțional, muncă și dăruire – poate așa am descrie în câteva cuvinte ultima perioadă din echipa noastră. Toate rezultatele se datoratează în primul rând muncii asidue pe care sportivii o depun, a antrenorilor, dar în special a colegului nostru Marius Paraschivoiu care a reușit să scoată la suprafață tot ce este mai bun la sportivii noștri și să îi îndrume spre cele mai potrivite alegeri”.

La JOT Gangwon 2024, Tudor Debu a obținut următoarele rezultate: locul 17 – mass start; locul 26 – 1.500 de metri; locul 28 – 500 de metri. Iulia Ionescu s-a clasat astfel: locul 25 – mass start; locul 26 – 1.500 de metri; locul 31 – 500 de metri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare