Sport

Cosmin Contra: „Suedia te pune la încercare 95 de minute, până fluieră arbitrul”

 

„Tricolorii” au intrat în linie dreaptă înaintea startului preliminariilor Euro 2020. România va debuta în grupa F sâmbătă, în Suedia, pentru ca pe 26 martie să joace la Cluj cu Insulele Feroe.

„Va fi un meci de luptă. Pentru că Suedia este construită în aşa fel încât din punct de vedere fizic să supună orice adversar la muncă şi la luptă. Iar din punctul ăsta de vedere exemplul trebuie să fie meciul de la Craiova (n.r. – amicalul România – Suedia, scor 1-0, din 27 martie 2018). Am văzut cum joacă echipa Suediei. Te pune la încercare 95 de minute, până fluieră arbitrul. Deci, în primul rând, trebuie să fim pregătiţi fizic ca să ne luptăm cu ei şi să încercăm să câştigăm duelurile. Nu va fi uşor, pentru că nu suntem o echipă la fel de puternică precum Suedia. Dar avem alte atuuri prin care îi putem pune în dificultate. Dacă vom avea aceeaşi atitudine şi vom gândi pozitiv ca în trecut eu cred că avem o şansă mare să ne calificăm”, a comentat selecționerul Cosmin Contra.

„Guriță” are multe probleme de lot. Pe lângă Chiricheș, Andone și Țucudean, care sunt indisponibili, Ciprian Tătărușanu a venit la lot, dar este incert, în timp ce Romario Benzar s-a accidentat în meciul cu Astra şi a fost schimbat în minutul 49. Fundașul dreapta a acuzat dureri la glezna piciorului stâng.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare